Toimistomme

Avasimme konttorin Helsingissä 2008 ja olemme tehneet voimakasta kasvua alusta asti. Toimistomme on Kampissa aivan Baanan alkupään vieressä. Täältä käsin palvelemme asiakkaita, konsultteja ja työnhakijoita koko maassa!

CW---Image-large-940x529_Helsinki
Europa_KW

KANSAINVÄLISET MARKKINAT

Suomen lisäksi Academic Work toimii viidessä eri maassa. Aloitimme toimintamme Ruotsissa vuonna 1998 ja tänä päivänä meillä on useita toimistoja ympäri Ruotsia. Avasimme ensimmäisen Norjan toimistomme Oslossa vuonna 2007 ja tänä päivänä meillä on toimisto myös Trondheimissa. Ruotsin ja Norjan lisäksi olemme edustettuina myös Kööpenhaminassa, Tanskassa sekä Münchenissä ja Hampurissa, Saksassa. Vuonna 2015 laajenimme Sveitsiin, jossa meillä on toimistot sekä Lausannessa että Genevessä. Markkina-alueemme eroavat toisistaan, mutta yrityskulttuurimme on aina sama.

Map - our expansion for career web

KANSAINVÄLINEN KASVUSUUNNITELMAMME

Tutkimme ja arvioimme jatkuvasti uusia mahdollisia markkinoita – niin Euroopassa kuin muuallakin maailmassa. Kun löydämme uuden ja kiinnostavan markkina-alueen ja päätämme avata uuden toimiston, haluamme aina huolehtia, että yrityskulttuurimme säilyy samana maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Sen vuoksi annamme useimmiten vastuun uuden toiminnon aloittamisesta nykyisille kollegoillemme. Tämä tarkoittaa, että tarjoamme myös kansainvälisiä urakehitysmahdollisuuksia.