MENESTYVÄ YRITYS SYNTYY HYVISTÄ TYÖNTEKIJÖISTÄ

Liikeideamme ei ole se, mikä tekee meistä yrityksenä erityisen. Sen sijaan suuren kiitoksen ansaitsevat loistavat työntekijämme. He, jotka tarjoavat erinomaista palvelua asiakkaillemme, konsulteillemme ja työnhakijoillemme. He, jotka työskentelevät taustajoukoissa tavoitteenaan luoda meille mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa, niin yksilöinä kuin yrityksenäkin. Tämän vuoksi käytämme tavallista enemmän aikaa ja näemme paljon vaivaa löytääksemme uusia kollegoita ja kehittääksemme heistä tulevaisuuden tähtiä. Ehkäpä sinä olet yksi heistä?

MYYNTI ON ACADEMIC WORKIN PERUSTA

Myynti on ollut meille todella tärkeää alusta asti. Tiedämme, että menestyksemme on pitkäjänteisen myyntityömme ansiota ja sen vuoksi myynti ansaitsee organisaatiossamme paljon huomiota edelleen. Jos haluat liittyä joukkoomme ja auttaa meitä saavuttamaan kunnianhimoiset myyntitavoitteemme, tarjoamme sinulle kattavan myyntikoulutuksen, hyvät etenemismahdollisuudet sekä kollegat, joita et haluaisi vaihtaa mistään hinnasta. Kuulostaako hyvältä?

Yhteisenä tekijänä meillä kaikilla Academic Workin työntekijöillä on kiinnostus ihmisiä ja myyntiä kohtaan. Olemme uteliaita ja haluamme tietää, mitä ympärillämme tapahtuu. Meillä myyntityö on melko samanlaista kuin muissakin yrityksissä. Etsit mahdollisia asiakkaita, kontaktoit heitä puhelimitse sekä keskustelet henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluistamme myyntitapaamisissa asiakkaiden luona. Tämän lisäksi vastaat toki myös olemassa olevista asiakassuhteistasi sekä pyrit kasvattamaan asiakkuuksiasi.

Meillä myynnistä erityisen tekee se, että työsi johtaa johonkin hyvään. Mitä enemmän myyt, sitä enemmän luot työpaikkoja ja uramahdollisuuksia kunnianhimoisille nuorille ammattilaisille, jotka ovat aloittelemassa uraansa. Kauttamme työllistyvät motivoituneet ja kunnianhimoiset nuoret ammattilaiset auttavat toivottavasti myös asiakkaitamme kasvamaan ja menestymään.

Picture - sales our jobs

Mahdollisuus kehittyä myynnin ammattilaiseksi

Meillä voit hyvää työtä tekemällä saada hoidettavaksesi erilaisia vastuullisia tehtäviä oman työsi ohella. Voit esimerkiksi vastata buukkauskoulutuksesta Booking Coachina tai vetää sisäisiä myyntikoulutuksiamme. Haluamme mahdollistaa kasvusi ja kehittymisesi antamalla sinulle vastuuta koko yrityksellemme tärkeistä tehtävistä. Sinulla on näin mahdollisuus kehittää sekä yritystämme että omaa ammattitaitoasi. Uusia rooleja myynnin parissa syntyy yrityksen kehittyessä ja kasvaessa ja tähän voit myös itse vaikuttaa näyttämällä omaa kiinnostustasi sekä tuomalla esiin ideoitasi.

“Rakastan työtäni, koska meillä on erittäin aktiivinen myyntikulttuuri eli tapaan joka päivä useita asiakkaita ja mielenkiintoisia prospekteja. Hienointa työssäni myyjänä on se, että autan nuoria ammattilaisia työllistymään löytämällä tarpeita, joihin Academic Workin palvelu sopii. Parasta työssäni on vapaus eli myyjänä vastaan itsenäisesti siitä, mitä teen ja millä tavalla pääsen tavoitteisiini. Toisaalta Academic Workillä on tiivis porukka ja mahtavat kollegat, jotka jakavat energiaa! Kaksi parasta saamaani uraneuvoa ovat. A) ”Don’t waste your life trying to impress other people. Do what you love, love what you do.” B) “Work all the time you work.”Minut sytyttää joka päivä ajatus uuden bisneksen tekemisestä! Minut pitää vauhdissa kilpailu ja halu olla paras!” Joonas Rossi , Account Manager

 Oletko kiinnostunut myynnistä? Hae paikkaa Account Managerina tai kerro meille, että olet kiinnostunut paikasta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen internalrecruitmentfinland@academicwork.fi niin palaamme asiaan ja annamme sinulle lisätietoja.

MYYNNIN AVOIMET TYÖPAIKAT

Account Manager kasvua tahkoavaan tiimiin Academic Workille!

Haluatko tehdä merkityksellistä myynti- ja asiakastyötä alalla, joka kasvaa ja kehittyy huikeaa vauhtia? Sinun työsi ansiosta yli 2000 korkeakoulutettua ammattilaista tulee saamaan uuden työn tänäkin vuonna. Me tarjoamme moderneja henkilöstöratkaisuja kasvuhaluisille asiakkaillemme kuten Kiinteistömaailma, Fira, CGI ja Tieto. Kasvamme hurjaa vauhtia, ja liikevaihdolla mitattuna vuosittainen kasvumme on yli 20 %. Tuomme markkinoille jatkuvasti myös uusia, mielenkiintoisia konsepteja, kuten huhtikuussa lanseeratun kiihdytetyn oppimisen koulun Academyn sekä henkilöstöpalveluita tukevat työnantajabrändin rakentamiseen liittyvät palvelut. Jos tunnistat itsessäsi kilpailuvietin, halun tehdä tulosta ja mainiot yhteistyötaidot, olemme työpaikka sinua varten.

Meillä saat kattavan B2B-myyntikoulutuksen sekä jatkuvan tuen asiakassuhteiden johtamiseen ja oman liikevaihtosi kasvattamiseen. Teet syvällistä yhteistyötä paitsi asiakkaiden myös rekrytoinnin ja rekrytointimarkkinoinnin asiantuntijoidemme kanssa. Meillä pääset haastamaan oman osaamisesi ja voit päästä juuri niin pitkälle, kuin vain omat rahkeesi riittävät. Ja mikä parasta, meillä ei ole palkkakattoa. Osalla myyjistämme ei ole aiempaa kokemusta alalta, vaan asenne ja halu kehittyä ratkaisevat!

Myynti on vastuullinen ja itsenäinen tehtävä, ja arjessa sinua kirittävät yli 30 kollegaasi myynnistä. Yhteensä meitä on jo yli 100 ammattilaista Suomessa ja kansainvälisesti 1500. Välitämme ainoastaan tieto- ja asiantuntijatyöntekijöitä (ns. whitecollar), joita kutsutaan myös nuoriksi ammattilaisiksi ja kasvuntekijöiksi. Osaamispääomasta käydään työmarkkinoilla kovaa kilpailua, joten tätä palvelua on ilo myydä ja markkinoida. Varsinkin IT:n ja tekniikan alat ovat meille isoja liiketoiminta-alueita. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Fira, Kiinteistömaailma, CGI, Bilia ja Tieto sekä lukuisat pk-yritykset sekä mielenkiintoiset start-upit. Kaikkia heitä yhdistää sama tarve: he etsivät osaajia, jotka me heille pystymme löytämään!

Account Managerin työpäivä on vauhdikas eikä kahta samanlaista päivää ole. Vastuullasi on koko myyntiprosessi uusasiakashankinnasta omien asiakkuuksien kehittämiseen ja johtamiseen konsulttimaisella otteella. Me emme ole pelkkiä käsiä välittävä henkilöstövuokrausyritys, vaan palvelumme ovat kokonaisvaltaisia, minkä vuoksi Account Managereiltamme odotetaan bisneslähtöistä ja konsultoivaa tekemisen tyyliä. Autat asiakkaitasi löytämään parhaat henkilöstöratkaisut jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin. Heidän kasvunsa ja onnistumisensa näkyy myös suoraan sinun palkkapussissasi.

Työtehtävät
 • Vastaat omista asiakkuuksistasi sekä liikevaihtosi kehityksestä
 • Tunnistat potentiaaliset asiakasyritykset kokoluokkaan katsomatta
 • Käytössäsi on markkinoiden toimivimmat prospektointiohjelmat
 • Sovit itse omat tapaamiset puhelimitse
 • Työhösi kuuluu sekä uusasiakashankintaa että jo olemassa olevien asiakassuhteiden kehittämistä
 • Tapaat aktiivisesti ja kasvotusten esimiehiä sekä henkilöstö- ja liikkeenjohtoa
 • Konsultoit ja tuet asiakkaita muuttuvissa henkilöstö- ja rekrytointitarpeissa
 • Tuet asiakasta oman työnantajamielikuvansa sekä -markkinoinnin kehittämisessä
 • Vastaat asiakassopimuksista ja hintaneuvotteluista

Miksi Academic Workille?

 • Kasvava, kehittyvä ja monipuolistuva toimiala. Henkilöstöpalveluala on kasvanut Suomessa tämän vuoden tammi-maaliskuussa 17 % sekä henkilöstövuokraus henkilöstöpalvelualalla 20%.
 • Selkeät tavoitteet ja tulokset: Meillä tekemisellä on vahva visio ja selkeä suunta.
 • Ei palkkakattoa! Vuosittainen keskiansiomme myyjillä on reilusti yli toimialan keskiarvon.
 • Intensiivinen startti myyntialalle: Account Managerina rakennat paitsi asiakasverkostoamme myös ammatillista verkostoa itsellesi.
 • Energinen työkulttuuri ja sitoutunut tiimi: Koska tätä ei voi sanoiksi pukea, jätä hakemuksesi heti ja tule itse paikan päälle tuntemaan energia, työnilo ja tiimin tsemppi.
 • Merkityksellinen työ: Sinun työsi tuo töitä nuorille ammattilaisille.
 • Alan kattavin B2B-koulutus: B2B-myynnin koulutusohjelmamme antaa eväät tehokkaaseen prospektointiin, buukkaamiseen, myyntineuvotteluihin, clousaamiseen ja asiakassuhteiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.
Etsimme sinua, joka…

Olet etsimämme Account Manager, jos sinulla on:

 • Rohkeutta ja halu ratkaista asiakkaan bisneksen kasvattamiseen liittyviä haasteita
 • Olet tavoitteellinen ja kunnianhimoinen sekä periksiantamaton
 • Terve kilpailuvietti ja hyvä tilannetaju
 • Sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä halu työskennellä asiakkaiden kanssa
 • Kokemus myynnistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Asenne ratkaisee!
 • Korkeakoulututkinto
 • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
 • B-ajokortti, jotta voit ajaa tapaamisiin firman autoilla

Aloitus: 1.9.2017 tai sopimuksen mukaan

Kesto: Vakituinen

Työmäärä: Kokoaikainen

Paikka: Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki tai Espoon Keilaniemi, asiakaskäynnit pääosin Uudellamaalla

Palkka: Pohja + provisio + bonukset (ei palkkakattoa)

Yhteyshenkilö: Head of Talent Acquisition, Maija Björkman

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:seesi tai hakemukseesi. Hakemaan pääset alta kohdasta ” Hae työpaikkaa.” Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen
[talentacquisitionhel@academicwork.fi](mailto:talentacquisitionhel @academicwork.fi). Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Sales Trainee Academic Workille!
 • Helsinki
 • Osa-aika
 • 3 päivää sitten

Sales Trainee Academic Workille!

Voisiko myyntityö olla sinun urasi? Etsimme nyt Academic Workille opiskelijoita, jotka haluavat kartuttaa arvokasta työkokemusta B2B- myynnin parissa ja kehittyä tulevaisuuden huippumyyjiksi. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse – asenne ratkaisee! Hae jo tänään ja liity Suomen kovimpaan myyntiorganisaatioon.

Tavoitteemme on kasvaa liikevaihdolla mitattuna 30 miljoonaan vuoden 2018 loppuun mennessä. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli lähes 20 miljoonaa, 2015 liikevaihtomme oli 15 miljoonaa. Viime vuonna tuplasimme henkilöstömme määrän Ruoholahden toimistollamme, mistä syystä tulemme avaamaan uuden toimiston Espoon Keilarantaan vielä tämän vuoden aikana. Tulet olemaan osa tuloksennälkäistä myyntitiimiä, joka koostuu yli 30:stä Account Managerista. On meidän etumme, että sinä onnistut työssäsi – me tuemme sinua työssäsi, kehitämme asiantuntijuuttasi koulutuksilla jatkuvasti ja palkitsemme tuloksesta. Lue lisää meistä työnantajana kotisivuiltamme https://www.academicwork.fi/ kohdasta meistä.

Työtehtävät

”Uskon että jokainen suuri matka alkaa ensimmäisestä askeleesta. Minun kohdallani ensimmäinen askel kohti yritysmyyjäksi kehittymistä oli Sales Traineen työ. Kyseinen työ kehitti minua ratkaisumyyjänä todella paljon. Opin soittotyön merkityksen myynnissä sekä siinä tarvittavan pitkäjänteisyyden ja sinnikkyyden. Työn parasta antia on buukkausten onnistuminen, yritysmyyntitapaamiset sekä mieletön työporukka, joka kannustaa ja tukee päivittäisessä tekemisessä. Pisteenä i:n päälle sain juuri tietää, että minut on valittu jatkamaan kokoaikaisen Account Managerin roolissa syksyllä 2017!"

Francois Ossou, Sales Trainee

Myynnin traineen ensisijainen työtehtävä on uusien potentiaalisten asiakkaiden kartoittaminen eri kanavia hyödyntäen sekä tapaamisten sopiminen yrityksien johdon kanssa. Myynnin traineena pääset oppimaan ja etsimään uusia asiakkaita hyvin monipuolisesta asiakaskunnasta, sillä asiakkaina on pienyrityksistä aina suomen suurimpiin yrityksiin saakka. Tämän lisäksi pääset tutustumaan tarkemmin yksittäisiin yrityksiin, heidän toimialoihinsa ja organisaatiorakenteisiin, sekä nopeasti saamaan hyvän kokonaiskuvan Suomen työmarkkinoista. Tämän lisäksi traineena pääset seuraamaan kokeneiden Account Managereiden asiakastapaamisia aitiopaikalta, ja tämän myötä tutustumaan koko myyntiprosessiin. Traineen työkuvaan kuuluu myös muut avustavat myynnin tehtävät, kuten esimerkiksi sopimusten ja tarjousten kirjoittaminen erilaiset selvitystyöt ja toimialakatsaukset.

Etsimme sinua, joka…

Etsimme myyntihenkisiä korkeakouluopiskelijoita, joilla on asenne sekä motivaatiota kehittyä huippumyyjiksi! Aikaisempi myynti- ja asiakaspalvelukokemus nähdään etuna, mutta aito kiinnostus ja asenne B2B- myyntiä kohtaan on tehtävän kannalta tärkeintä. Etsimämme henkilö on ennen kaikkea tuloshakuinen ja sinnikäs, sekä nauttii itsenäisestä ja aktiivisesta työskentelystä. Tavoitteena on, että myynnin traineemme olisivat valmistuessaan valmiita siirtymään kokoaikaiseen Account Managerin positioon.

Etsimämme henkilö on korkeakouluopiskelija, jolla on

 • Kiinnostus ratkaisumyyntiä kohtaan

 • Vahva tuloskeskeinen asenne ja terve kilpailuvietti

 • Sinnikäs, periksiantamaton ja itsenäinen työskentelyote

 • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen

 • B-ajokortti, jotta pääset ajamaan tapaamisiin firman autoilla

Uskallatko tarttua puhelimeen ja rennon itsevarmalla otteella vakuuttaa korkean tason johtajia siitä, että Academic Work olisi mainio vaihtoehto nuorten ammattilaisten rekrytointi- ja henkilöstöpuolen kumppaniksi? Jos olet valmis tarttumaan haasteeseen ja haluat liittyä tulosta tahkoavaan tiimiimme, hae jo tänään!

Aloitus: Syyskuussa 2017

Työmäärä: Osa-aikainen toimistotyöaikoihin riippuen työntekijän opiskelutilanteesta, minimissään 15 tuntia/viikko

Kesto: Vakituinen työsuhde

Paikka: Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki

Palkka: Tuntipalkka + bonus

Julkaisupäivämäärä: 4.5.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen talentacquisitionhel@academicwork.fi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

REKRYTOIJAMME RATKAISEVAT ASIAKKAIDEMME HAASTEET

Kuvittele tilanne, jossa pääsisit tarjoamaan vastavalmistuneelle insinöörille hänen ensimmäisen oman alan työpaikkansa ja pääsisit jakamaan tämän ilon hänen lisäkseen myös asiakkaasi kanssa. Tämä on rekrytoijiemme työtä parhaimmillaan! Rekrytointiosastollamme ratkaisemme asiakkaidemme henkilöstötarpeen auttaen samalla nuoria ammattilaisia pääsemään alkuun urallaan. Saamme usein olla mukana seuraamassa nuorten ammattilaisten matkaa ensimmäisestä opintojen ohella tehtävästä osa-aikaisesta työstä kokoaikaiseen työhön valmistumisen jälkeen.

Rekrytoijamme ovat kiinnostuneita ihmisistä ja haluavat luoda pysyviä, hyviä suhteita. Suhteet sekä niiden luominen ovatkin suuri osa heidän työtään, sillä he tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, työnhakijoiden, konsulttien sekä kollegoiden kanssa. Rekrytoijamme haluavat hyviä tuloksia, ymmärtävät loistavan palvelun merkityksen sekä pitävät lisämyynnistä. Haemme rekrytointiosastollemme sopivalla koulutustaustalla varustettuja businesshenkisiä henkilöitä, jotka haluavat työskennellä ihmisten kanssa. Rekrytoinnin työpaikoista voit lukea lisää alta.

Consultant Manager

Consultant Managerina ensisijainen tehtäväsi on ymmärtää asiakkaidemme resurssitarpeita ja niiden perusteella löytää asiakkaalle oikeat kandidaatit. Autat asiakkaitasi täyttämään avoimet työpaikat ja toimit samalla esimiehenä sekä yhteistyökumppanina konsulteillesi. Menestyäksesi roolissa sinulta edellytetään businesshenkistä ajattelua, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tehokasta ja aktiivista työskentelyotetta.

Consultant Manager Assistant

Työskentely Consultant Manager Assistant – tehtävässä on loistava mahdollisuus sinulle, joka opiskelet korkeakoulussa, olet businesshenkinen ja kiinnostunut rekrytoinnista. Työn kautta opit paljon ja saat laajan käsityksen yrityksestämme. Annamme sinulle myös vastuuta, joka kasvaa ajan myötä. Monet assistenteistamme aloittavat meillä kokoaikaisena opiskelujen jälkeen.

Näiden tehtävien lisäksi rekrytointiosastoltamme löytyy myös muita rooleja, kuten sisäisestä rekrytoinnista vastaava Head of Talent Acquisition sekä IT-alan rekrytointiemme asiantuntijana toimiva IT Candidate Coordinator. Organisaatiomme koostuu erilaisista tiimeistä, joita vetää Team Manager. Koko rekrytoinnin vetovastuu on Operations Managerilla, joka vastaa toimiston rekrytointi- ja konsulttitoiminnasta.

Mahdollisuus kasvuun

Meillä voit hyvää työtä tekemällä saada hoidettavaksesi erilaisia vastuullisia tehtäviä oman työsi ohella. Voit esimerkiksi vastata järjestelmästä Super Userina tai kehittää työskentelyämme konsulttien kanssa Consultant Care Specialistina. Haluamme mahdollistaa kasvusi ja kehittymisesi meillä antamalla sinulle vastuuta koko yritykselle tärkeistä tehtävistä. Sinulla on näin mahdollisuus kehittää sekä yritystämme että omaa ammattitaitoasi. Uusia rooleja avautuu yrityksen kehittyessä ja kasvaessa ja tähän voit myös itse vaikuttaa osoittamalla kiinnostustasi ja tuomalla esiin ideoitasi.

”Työskentelen Consultant Managerina, eli vastaan rekrytoinneista asiakasyritystemme toimeksiantoihin. Parasta työssäni on monipuolisten työtehtävien ja mahtavien ihmisten yhdistelmä. Sisäisten kollegoiden lisäksi pääsen olemaan päivittäin yhteydessä sekä kandidaatteihin, asiakkaisiin että konsultteihin. Ei ole kahta samanlaista työpäivää ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Tässä työssä liiketoimintalähtöinen ajattelutapani on kehittynyt sekä olen oppinut paljon rekrytoinneista ja HR-prosesseista. Minua inspiroi äärimmäisen paljon auttaa nuoria ammattilaisia löytämään työpaikkoja sekä se, että saan työskennellä asiantuntevien ja määrätietoisten ihmisten parissa joka päivä.” Henrietta Vuorinen, Consultant Manager

REKRYTOINNIN AVOIMET TYÖPAIKAT

IT:stä tai tekniikan alasta kiinnostuneita rekrytoijia Academic Workille!

Kiinnostaako sinua rekrytointi tekniikan tai IT-alan parissa? Nautitko haasteista ja sinulle on tärkeää, että työtäsi arvostetaan sekä siitä palkitaan asianmukaisesti? Mikäli tunnistit itsesi, niin sinusta haluamme tietää lisää! Kasvumme myötä etsimme nyt useampaa rekrytoijaa erikoistumaan tekniikan tai IT-alan toimeksiantoihin ja liittymään joukkoomme Helsingin ja Espoon toimistoillemme! Kun kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä, ja myös upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa menestymään – me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals.

Työtehtävät

”IT-rekrytoijana pääsen toimimaan asiantuntijana asiakasrajapinnassa, ja käyttämään omaa osaamistani sekä tietotaitoa keskustellessani asiakkaiden kanssa. Olen päässyt mukaan tilanteisiin, joihin en ikinä kuvitellut pääseväni: muun muassa keskustelemaan tietoturva-alan tulevaisuudesta Suomen johtavan tietoturva-alan yrityksen kanssa ja nähnyt miten palkkaamani nuoret IT-ammattilaiset vievät eteenpäin työkulttuurin muutosta. IT-tiimissä voi jatkuvasti oppia uutta IT-alan trendeistä ja vaikuttaa oman työnsä lopputulokseen. Työskentelen huipputiimissä, ja asetamme päivittäin itsellemme korkeita tavoitteita, joiden eteen teemme kovaa työtä.

Näin kuvaa työtään Eveliina Anteroinen, yksi IT-rekrytoijistamme.

Työtehtäviisi kuuluvat:

 • Rekrytointi: Vastuullasi on koko rekrytointiprosessin onnistuminen, lähtien vaatimusprofiilin luomisesta yhteistyössä asiakkaan kanssa, hakijoiden seulontaan, haastatteluihin ja hakijoiden esittelyyn asiakkaalle. Suunnittelet ja toteutat itse omat prosessisi ja tulet toimimaan kiinnostuksesi mukaan joko tekniikan tai IT-alan asiakkaiden kanssa.

 • Asiakassuhteet: Kehität yhdessä Account Managerin kanssa asiakassuhteita ja kasvatatte yhteistyötä uudelle tasolle. Käyt viikoittain asiakastapaamisissa ja pyrit jatkuvasti kasvattamaan omaa asiakasportfoliotasi esimerkiksi lisämyynnin avulla.

 • Henkilöstövastuu ja johtaminen: Toimit rekrytoitujen konsulttien hallinnollisena esimiehenä ja huolehdit suhteen kehittämisestä toistuvien keskustelujen, tapaamisten ja hallinnollisten tehtävien hoitamisen kautta.

Miksi Academic Work?

Academic Work on laadukkaasti ja intohimolla asiakkaitaan palveleva henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Tavoitteemme on tuplata yrityksemme vuoden 2015 liikevaihto vuoden 2018 loppuun mennessä. Suomessa olemme kasvaneet kannattavasti keskimäärin 20 prosentin vuosivauhtia ja kasvumme kiihtyy entisestään. Menestyksemme perusta on työhönsä intohimoisesti suhtautuvat ja osaavat työntekijät sekä kannustava yrityskulttuuri.

Me tarjoamme sinulle:

 • Työtä jolla on suuri merkitys. Vuosittain yli 1500 osaajaa työllistyy kauttamme pääasiassa IT:n, tekniikan ja taloushallinnon aloille. Sinun työsi auttaa ammatillisen uransa alkuvaiheessa olevia nuoria ammattilaisia työllistymään oman alan työhön.

 • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen kehittymiselle, jotta saat eväät kehittyä menestyväksi rekrytoinnin ja asiakastyön ammattilaiseksi.

 • Alan keskimääräistä palkkausta paremman ansiotason ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoosi tuloksillasi.

 • Energisen kulttuurin ja ainutlaatuisen tiimin: Koska tätä ei voi sanoiksi pukea, jätä hakemuksesi heti ja tule itse paikan päälle tuntemaan energia, työnilo ja tiimitsemppi.

Lue lisää Academic Workilla työskentelystä sekä tehtävänkuvasta IT-rekrytointipäällikkömme Tanjan ja IT Sourcerimme Heinin blogeista:

Tanjan blogi: https://www.linkedin.com/pulse/etsinn%C3%A4ss%C3%A4-tiimitoveri-eli-it-rekrytoija-tanja-laurila?trk=prof-post

Heinin blogi: https://www.linkedin.com/pulse/onnistuneeseen-rekrytointiin-tarvitaan-koko-joukkue-heini-asikainen?trk=prof-post

Etsimme sinua, joka…

Tekniikan tai IT-alan rekrytoijana menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta ihmisiin sekä intohimoista asennetta alaa kohtaan. Olet etsimämme henkilö mikäli motivoidut korkeista tavoitteista ja työssäsi sinua ajaa eteenpäin halu saavuttaa hyviä tuloksia. Haluat luoda sekä ylläpitää hyviä suhteita asiakkaisiin, työnhakijoihin, konsultteihin ja kollegoihin että kehittyä tekniikan tai IT-alan asiantuntijaksi. Olet kilpailuhenkinen, myös leikkimielessä, ja kannustat mielelläsi muitakin onnistumaan. Nautit vastuun saamisesta ja työskentelet sinnikkäästi sekä järjestelmällisesti tavoitteiden saavuttamiseksi. Työskentelet mielelläsi niin itsenäisesti kun tiimissäkin ja tartut työhön positiivisella ja energisellä asenteella.

Tämän lisäksi:

 • Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulutausta
 • Olet kiinnostunut IT:n tai tekniikan toimialasta sekä rekrytoinnista
 • Sinulla on kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja asiakaskontakteista
 • Suomen lisäksi sinulta sujuu englannin kieli
 • Sinulla on B-ajokortti

Eduksi katsotaan myös aiempi työkokemus ja/tai koulutustausta IT:n tai tekniikan alalta.

Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:seesi tai hakemukseesi.

Mikäli näet itsessäsi tulevaisuuden huippurekrytoijan, mutta et koe IT tai tekniikan alaa omaksesi, meillä on tällä hetkellä myös auki myynnillisen rekrytoijan tehtävä, johon voit halutessasi tutustua täällä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/myynnillinen-rekrytoija-academic-workille/14987049

Aloitus: Syyskuu 2017

Työmäärä: Kokoaikainen, toimistotyöaikoihin

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki (Kamppi) tai Espoo (Keilaranta)

Palkka: Pohja + provisio + bonukset

Yhteyshenkilö: Head of Talent Acquisition, Maija Björkman

Julkaisupäivämäärä: 4.5.2017

Hae paikkaa tästä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/itsta-tai-tekniikan-alasta-kiinnostuneita-rekrytoijia-academic-workille/14987571

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen talentacquisitionhel@academicwork.fi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Myynnillinen rekrytoija Academic Workille!
 • Helsinki
 • Kokoaika
 • 2 päivää sitten

Myynnillinen rekrytoija Academic Workille!

Oletko kunnianhimoinen ja periksiantamaton tulevaisuuden huippurekrytoija? Academic Workilla pärjäävät henkilöt, ketkä asettavat korkeita tavoitteita, viihtyvät nopeatempoisessa työympäristössä sekä pyrkivät jatkuvasti kehittymään työssään. Viimevuotisen 26 % kasvun myötä etsimmekin nyt useampaa uutta kasvuntekijää liittymään joukkoomme Helsingin ja Espoon toimistoillemme! Tämä paikka on sinulle, joka haluat hieman enemmän – me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals.

Työtehtävät

”Rekrytointi Academic Workilla on myynnillistä, nopeatempoista ja monipuolista. Työskentelen yritysten johtavien henkilöiden kanssa, ja asiakasportfoliooni kuuluu sekä eri alojen markkinajohtajia että pienempiä innovatiivisia yrityksiä. Pääsen työssäni kehittämään suhteita niin asiakkaiden, konsulttien kuin työnhakijoidenkin kanssa, ja pystyn omalla panostuksellani vaikuttamaan suoraan työni lopputulokseen. Kollegani ovat kunnianhimoisia sekä tuloshakuisia, mutta meille on myös tärkeää tukea toisiamme ja iloita toistemme menestyksestä. Ilmapiiri Academic Workilla kannustaa aidosti kehittymään.”

Näin kuvaa työtään Mikael, yksi rekrytoijistamme.

Rekrytoijana Academic Workilla tehtävänäsi on varmistaa asiakkaittesi menestys rekrytoimalla tulevaisuuden talentteja ja huolehtimalla, että asiakkaiden henkilöstötarpeet täytetään parhaalla mahdollisella tavalla.

Työtehtäviisi kuuluvat: * Rekrytointi: Vastuullasi on koko rekrytointiprosessin onnistuminen, lähtien vaatimusprofiilin luomisesta yhteistyössä asiakkaan kanssa, hakijoiden seulontaan, haastatteluihin ja hakijoiden esittelyyn asiakkaalle. Suunnittelet ja toteutat itse omat prosessisi. * Asiakassuhteet: Kehität yhdessä Account Managerin kanssa asiakassuhteita, ja kasvatatte yhteistyötä uudelle tasolle. Käyt viikoittain asiakastapaamisissa ja pyrit jatkuvasti kasvattamaan omaa asiakasportfoliotasi, esimerkiksi lisämyynnin avulla. * Henkilöstövastuu ja johtaminen: Toimit rekrytoitujen konsulttien hallinnollisena esimiehenä ja huolehdit suhteen kehittämisestä toistuvien keskustelujen, tapaamisten ja hallinnollisten tehtävien hoitamisen kautta.

Miksi Academic Work? Academic Work on laadukkaasti ja intohimolla asiakkaitaan palveleva henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Tavoitteemme on tuplata yrityksemme vuoden 2015 liikevaihto vuoden 2018 loppuun mennessä. Suomessa olemme kasvaneet kannattavasti keskimäärin 20 % vuosivauhtia ja kasvumme kiihtyy entisestään. Menestyksemme perusta ovat työhönsä intohimoisesti suhtautuvat ja osaavat työntekijät, sekä kannustava yrityskulttuuri. Me tarjoamme sinulle:

 • Työtä jolla on suuri merkitys. Vuosittain yli 1500 osaajaa työllistyy Suomessa kauttamme, pääasiassa IT-, tekniikka- ja taloushallinnon aloille. Sinun työsi auttaa ammatillisen uransa alkuvaiheessa olevia nuoria ammattilaisia työllistymään oman alan työhön.

 • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen kehittymiselle, jotta saat eväät kehittyä menestyväksi rekrytoinnin ja asiakastyön ammattilaiseksi.

 • Alan keskimääräistä palkkausta paremman ansiotason ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoosi tuloksillasi.

 • Energisen kulttuurin ja ainutlaatuisen tiimin: Koska tätä ei voi sanoiksi pukea, jätä hakemuksesi heti ja tule itse paikan päälle tuntemaan energia, työnilo sekä tiimitsemppi.

Etsimme sinua, joka…

Rekrytoijana menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta ihmisiin ja halua luoda sekä ylläpitää hyviä suhteita asiakkaisiin, työnhakijoihin, konsultteihin ja kollegoihin. Olet etsimämme henkilö mikäli motivoidut korkeista tavoitteista, ja työssäsi sinua ajaa eteenpäin halu saavuttaa hyviä tuloksia. Olet kilpailuhenkinen, myös leikkimielessä ja kannustat mielelläsi muita onnistumaan. Nautit vastuun saamisesta, ja työskentelet tehokkaasti sekä järjestelmällisesti tavoitteiden saavuttamiseksi. Työskentelet mielelläsi niin itsenäisesti kun tiimissäkin, ja tartut työhön positiivisella ja energisellä asenteella.

Tämän lisäksi:

 • Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulutausta
 • Olet kiinnostunut rekrytointialasta sekä liiketoiminnasta
 • Sinulla on kokemusta palvelutyöstä ja asiakaskontakteista, eduksi katsotaan, jos sinulla löytyy kokemusta myyntityöstä
 • Suomen lisäksi sinulta sujuu englannin kieli
 • Sinulla on B-ajokortti

Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:seesi tai hakemukseesi.

Aloitus: Syyskuu 2017

Työmäärä: Kokoaikainen, toimistotyöaikoihin

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki (Kamppi) tai Espoo (Keilaranta)

Palkka: Pohja + provisio + bonukset

Yhteyshenkilö: Head of Talent Acquisition, Maija Björkman

Julkaisupäivämäärä: 24.4.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen talentacquisitionhel@academicwork.fi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

HR, MARKKINOINTI, TALOUSHALLINTO, IT JA VASTAANOTTO – OSASTOT KAIKKIEN TUKENA

Myynti- ja rekrytointiosaston lisäksi meillä on erilaisia positioita markkinoinnissa, HR:ssä, IT:ssä, taloushallinnossa sekä vastaanottotiimissä. Yhteisenä tavoitteemme on tukea toisiamme ja tehdä kaikkemme, jotta työntekijöillämme olisi parhaimmat mahdolliset edellytykset hoitaa työnsä. Työ tukifunktioissa ei ole aina kovin näkyvää, mutta se on välttämätöntä, jotta voimme kehittyä sekä työntekijöinä että yrityksenä. Haluamme olla aikaamme edellä kaikilla osa-alueilla ja kehittyä jatkuvasti.

HR tukee organisaation kasvua

HR:n tehtävänä on rakentaa organisaatio, jossa esimiehet ja työntekijät tuntevat innostuneisuutta ja sitoutumista työhönsä. Intohimo omaa työtä kohtaan on se, mikä saa meidät tekemään kaikkemme joka päivä, ja se toivottavasti näkyy myös asiakkaillemme ja konsulteillemme. Kaikki lähtee rekrytoinneistamme – haluamme herättää hakijoissa kiinnostusta meihin työpaikkana ja rekrytoida oikeat ihmiset. Tämän jälkeen tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omassa työssään ja toivomme, että yrityskulttuurimme kannustaa kaikkia työntekijöitämme toteuttamaan itseään.


Markkinointi vaalii brändiämme

Kun kamerat käyvät taukoamatta ja salamat välähtelevät, saat olla varuillasi, ettet päädy Instagramiin tai Facebookiin. Markkinointitiimimme tavoitteena on vahvistaa Academic Workin brändiä sekä varmistaa, että asiakkaat, konsultit ja työnhakijat tuntevat meidät juuri oikeista asioista.

Taloushallinto tarjoaa parasta palvelua

Talousosastomme tehtävä on hoitaa Academic Workin taloushallintoa Suomessa. Taloushallintotiimimme keskittyy antamaan parasta palvelua sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille, ja tekemään työtä tehokkaasti mutta huolella.

Vastaanottomme on toimiston sydän

Hyvän ensivaikutelman antaminen on hyvin tärkeää. Tavoitteenamme on vastaanotossamme antaa aina parasta palvelua sekä ylittää kaikki odotukset. Jokainen, joka soittaa meille tai vierailee toimistollamme on meille hyvin tärkeä ja toivomme, että vieraillemme jää meistä lämmin ja sydämellinen kuva.

IT-osasto tekee arjesta sujuvaa

IT-osasto helpottaa töitämme kaikilla osa-alueilla. IT-tiimissämme työskennellään suurten ideoiden ja jännittävien projektien parissa käyttäen apuna kehittyneintä tekniikkaa. Tiimi omaa kovan tietotaidon ja halun auttaa kollegoita, mikä tekee siitä yhden Academic Workin tärkeimmistä tukipilareista. IT-osastomme istuu Tukholmassa, Ruotsissa. Jos olet kiinnostunut hakemaan paikkaa ja muuttamaan Tukholmaan, olet tervetullut vierailemaan osoitteessa careers.academicwork.se, josta löydät lisätietoja.

Munchen_fixed_940px

KANSAINVÄLISET MAHDOLLISUUDET

Koska olemme edustettuna viidessä eri maassa, sinulla on mahdollisuus työskennellä myös Suomen ulkopuolella. Ulkomailla työskentely avaa monia mahdollisuuksia. Saat tilaisuuden parantaa kielitaitoasi tai kenties jopa oppia uuden kielen. Tapaat uusia ihmisiä, opit heidän kulttuurinsa ja saat kokea, millaista on työskennellä uudessa maassa. Jos olet kiinnostunut hakemaan paikkoja ulkomailla, vieraile maiden kotisivuilla. Tarkemmat tiedot löydät osoitteesta www.academicwork.com.

“”En ole koskaan katunut päätöstäni muuttaa. Ulkomailla työskentely on antanut minulle uusia näkökulmia sekä elämänkokemuksia. Muuttamalla toiseen maahan Academic Workin mukana sain mahdollisuuden levittää hyvää liikeideaa sekä vahvaa yrityskulttuuria. Kuka voi kieltäytyä sellaisesta mahdollisuudesta?” “

Pontus Nilsson, HR Manager, Saksa
Picture - education our jobs

ESIMIESTYÖ JA KEHITYS

Olemme vakuuttuneita siitä, että kunnianhimo yhdessä oikeanlaisten edellytysten kanssa vie työntekijämme pitkälle. Tieto on meidän alallamme kilpailuetu, minkä vuoksi panostamme koulutukseen, kehitykseen sekä hyvään johtamiseen. Mielestämme koulutus ja perehdytys ovat erittäin tärkeää työntekijöidemme kehittymisen kannalta. Tarjoamme myyjille ja rekrytoijille koulutusohjelman, joka on luotu juuri heidän kehitystään ja tarpeitaan ajatellen.

Panostamme paljon myös esimieskoulutukseen ja haluamme, että organisaatiossamme on erinomaisia esimiehiä kaikilla tasoilla. Esimiehillämme on suuri rooli menestyksessämme – hyvä johtaminen inspiroi, motivoi ja sitouttaa, minkä tiedämme johtavan hyviin tuloksiin. Rekrytoimme suurimman osan esimiehistämme sisäisesti, osaksi sen vuoksi että haluamme tarjota kehitysmahdollisuuksia, mutta myös siksi, että se on yksi tapa vahvistaa kulttuuriamme. Jotta Academic Workin menestystarina voi jatkua, meidän on koko ajan kehitettävä ja haastettava itseämme sekä yksilöinä että organisaationa.