MENESTYVÄ YRITYS SYNTYY HYVISTÄ TYÖNTEKIJÖISTÄ

Liikeideamme ei ole se, mikä tekee meistä yrityksenä erityisen. Sen sijaan suuren kiitoksen ansaitsevat loistavat työntekijämme. He, jotka tarjoavat erinomaista palvelua asiakkaillemme, konsulteillemme ja työnhakijoillemme. He, jotka työskentelevät taustajoukoissa tavoitteenaan luoda meille mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa, niin yksilöinä kuin yrityksenäkin. Tämän vuoksi käytämme tavallista enemmän aikaa ja näemme paljon vaivaa löytääksemme uusia kollegoita ja kehittääksemme heistä tulevaisuuden tähtiä. Ehkäpä sinä olet yksi heistä?

MYYNTI ON ACADEMIC WORKIN PERUSTA

Myynti on ollut meille todella tärkeää alusta asti. Tiedämme, että menestyksemme on pitkäjänteisen myyntityömme ansiota ja sen vuoksi myynti ansaitsee organisaatiossamme paljon huomiota edelleen. Jos haluat liittyä joukkoomme ja auttaa meitä saavuttamaan kunnianhimoiset myyntitavoitteemme, tarjoamme sinulle kattavan myyntikoulutuksen, hyvät etenemismahdollisuudet sekä kollegat, joita et haluaisi vaihtaa mistään hinnasta. Kuulostaako hyvältä?

Yhteisenä tekijänä meillä kaikilla Academic Workin työntekijöillä on kiinnostus ihmisiä ja myyntiä kohtaan. Olemme uteliaita ja haluamme tietää, mitä ympärillämme tapahtuu. Meillä myyntityö on melko samanlaista kuin muissakin yrityksissä. Etsit mahdollisia asiakkaita, kontaktoit heitä puhelimitse sekä keskustelet henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluistamme myyntitapaamisissa asiakkaiden luona. Tämän lisäksi vastaat toki myös olemassa olevista asiakassuhteistasi sekä pyrit kasvattamaan asiakkuuksiasi.

Meillä myynnistä erityisen tekee se, että työsi johtaa johonkin hyvään. Mitä enemmän myyt, sitä enemmän luot työpaikkoja ja uramahdollisuuksia kunnianhimoisille nuorille ammattilaisille, jotka ovat aloittelemassa uraansa. Kauttamme työllistyvät motivoituneet ja kunnianhimoiset nuoret ammattilaiset auttavat toivottavasti myös asiakkaitamme kasvamaan ja menestymään.

Picture - sales our jobs

Mahdollisuus kehittyä myynnin ammattilaiseksi

Meillä voit hyvää työtä tekemällä saada hoidettavaksesi erilaisia vastuullisia tehtäviä oman työsi ohella. Voit esimerkiksi vastata buukkauskoulutuksesta Booking Coachina tai vetää sisäisiä myyntikoulutuksiamme. Haluamme mahdollistaa kasvusi ja kehittymisesi antamalla sinulle vastuuta koko yrityksellemme tärkeistä tehtävistä. Sinulla on näin mahdollisuus kehittää sekä yritystämme että omaa ammattitaitoasi. Uusia rooleja myynnin parissa syntyy yrityksen kehittyessä ja kasvaessa ja tähän voit myös itse vaikuttaa näyttämällä omaa kiinnostustasi sekä tuomalla esiin ideoitasi.

“Rakastan työtäni, koska meillä on erittäin aktiivinen myyntikulttuuri eli tapaan joka päivä useita asiakkaita ja mielenkiintoisia prospekteja. Hienointa työssäni myyjänä on se, että autan nuoria ammattilaisia työllistymään löytämällä tarpeita, joihin Academic Workin palvelu sopii. Parasta työssäni on vapaus eli myyjänä vastaan itsenäisesti siitä, mitä teen ja millä tavalla pääsen tavoitteisiini. Toisaalta Academic Workillä on tiivis porukka ja mahtavat kollegat, jotka jakavat energiaa! Kaksi parasta saamaani uraneuvoa ovat. A) ”Don’t waste your life trying to impress other people. Do what you love, love what you do.” B) “Work all the time you work.”Minut sytyttää joka päivä ajatus uuden bisneksen tekemisestä! Minut pitää vauhdissa kilpailu ja halu olla paras!” Joonas Rossi , Account Manager

 Oletko kiinnostunut myynnistä? Hae paikkaa Account Managerina tai kerro meille, että olet kiinnostunut paikasta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen internalrecruitmentfinland@academicwork.fi niin palaamme asiaan ja annamme sinulle lisätietoja.

MYYNNIN AVOIMET TYÖPAIKAT

Account Manager kasvua tahkoavaan tiimiin Academic Workille!

Haluatko tehdä merkityksellistä myyntityötä erittäin nopeasti kasvavalla ja kehittyvällä alalla? Academic Workin Account Managerina konsultoit asiakkaitamme ja autat heitä kasvamaan. Saat kattavan myyntikoulutuksen sekä jatkuvan tuen asiakassuhteiden johtamiseen ja oman liikevaihtosi kasvattamiseen. Asetamme kunnianhimoisia tavoitteita ja palkitsemme sekä tuloksista että aktiivisuudesta avokätisesti. Meille on tärkeää ylläpitää yrityskulttuuria, joka antaa energiaa ja kannustaa pitämään hauskaa. Emme vaadi sinulta aiempaa kokemusta alalta, vaan asenne ja halu kehittyä ratkaisevat!

Academic Work tekee huimaa kasvua henkilöstöpalvelualalla ja tavoitteemme onkin olla muutaman vuoden kuluttua alan suurimpien toimijoiden joukossa. Viime vuonna liikevaihtomme kasvoi 54% ja nykyään meitä on Suomessa yli 160. Kasvumme lähtee ammattitaitoisesta myyntiorganisaatiosta ja hyvin viihtyvistä työntekijöistä. Haluatko sinäkin osaksi voittavaa joukkuettamme?

Olemme todella ylpeitä huippuluokan myyntiorganisaatiostamme. Myyntityö Academic Workilla on aktiivista, vastuullista ja itsenäistä. Toisaalta tarjoamme työntekijöillemme erinomaisen koulutuksen, kehityspolkuja sekä myyjän työssä että esimiestehtäviin sekä arkea tukevat ja kirittävät työkaverit. Academic Work on rekrytointi- ja henkilöstöpalveluyritys, joka välittää korkeakoulutettuja nuoria ammattilaisia asiantuntijatehtäviin. Varsinkin painopistealueillamme IT:ssä ja tekniikassa osaajista käydään kovaa kilpailua, joten tätä palvelua on ilo myydä ja markkinoida. Asiakkaamme vaihtelevat pörssiyrityksistä pk-yrityksiin ja start-upeihin tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa Kiinteistömaailma, Fira, CGI ja Tieto.

Tuomme markkinoille jatkuvasti myös uusia, mielenkiintoisia konsepteja, kuten vuonna 2017 Suomeen lanseeratun kiihdytetyn oppimisen koulun Academyn sekä henkilöstöpalveluita tukevat työnantajabrändin rakentamiseen liittyvät palvelut. Koska kasvutavoitteemme ovat korkealla, etsimme myyntiorganisaatioomme jatkuvasti parhaita uusia kykyjä. Jos viihdyt asiakastyössä ja sinulla on palava halu menestyä sekä halu tehdä tulosta, olemme työpaikka sinua varten.

Työtehtävät

Account Managerin työpäivä on vauhdikas eikä kahta samanlaista päivää ole. Me uskomme aktiivisuuteen tuloksien tuottajana ja tuletkin tapaamaan paljon asiakkaita heti urasi alusta asti. Vastuullasi on koko myyntiprosessi prospektoinnista ja uusasiakashankinnasta omien asiakkuuksien kehittämiseen ja johtamiseen konsulttimaisella otteella. Me emme ole pelkkiä käsiä välittävä henkilöstövuokrausyritys, vaan palvelumme ovat kokonaisvaltaisia, minkä vuoksi Account Managereiltamme odotetaan bisneslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työotetta. Autat asiakkaitasi löytämään parhaat henkilöstöratkaisut jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin. Heidän kasvunsa ja onnistumisensa näkyy myös suoraan sinun palkkapussissasi.

 • Vastaat omista asiakkuuksistasi sekä niiden kehittämisestä
 • Prospektoit ja bookkaat itse omat tapaamisesi
 • Tapaat aktiivisesti kasvotusten esimiehiä sekä henkilöstö- että liikkeenjohtoa
 • Konsultoit ja tuet asiakkaita heidän muuttuvissa henkilöstö- ja rekrytointitarpeissaan
 • Vastaat asiakassopimuksista ja hintaneuvotteluista
 • Teet kiinteää yhteistyötä rekrytointipäälliköidemme kanssa

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Selkeät tavoitteet ja tulokset: meillä tekemisellä on vahva visio ja selkeä suunta.
 • Ei palkkakattoa! Vuosittainen keskiansiomme myyjillä on reilusti yli toimialan keskiarvon.
 • Alan kattavin koulutus: B2B-myynnin koulutusohjelmamme antaa eväät tehokkaaseen prospektointiin, buukkaamiseen, myyntineuvotteluihin, clousaamiseen ja asiakassuhteiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.
 • Jatkuva koulutus ja loistavat urakehitysmahdollisuudet: tukenasi ovat mm. Team Leaderit, Sales Coachit sekä koko johtomme, jotka ovat myös aloittaneet uransa meillä Account Managereina.
 • Intensiivinen startti myyntialalle: Account Managerina rakennat paitsi asiakasverkostoamme myös ammatillista verkostoa itsellesi.
 • Energinen työkulttuuri ja sitoutuneet työkaverit: Meillä viihdytään loistavasti, työntekijät suosittelevat Academic Workia mielellään myös ystävilleen ja työnantaja-NPS -mittauksessa viimeisin tuloksemme olikin huikeat 93.
 • Kasvava, kehittyvä ja monipuolistuva toimiala: Henkilöstövuokraus on toimialana kasvanut 17% ja kasvamme alaa nopeammin, viime vuonna liikevaihtomme kasvoi 54%
 • Merkityksellinen työ: sinun työsi tuo töitä nuorille ammattilaisille, viime vuonna työllistimme yli 2000 henkilöä.
Etsimme sinua, joka…

Olet etsimämme Account Manager, jos sinulla on:

 • Rohkeutta ja halu ratkaista asiakkaan bisneksen kasvattamiseen liittyviä haasteita
 • Tavoitteellinen, kunnianhimoinen ja periksiantamaton asenne
 • Terve kilpailuvietti ja halu kehittää Academic Workia kohti uusia tavoitteita
 • Hyvät vuorovaikutustaidot sekä halu työskennellä yhdessä asiakkaan kanssa
 • B-ajokortti, jotta voit ajaa tapaamisiin firman autoilla
 • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
 • Korkeakoulututkinto

Aiempi kokemus myynnin parista katsotaan hakijan eduksi, mutta sitä ei edellytetä. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme kattavan koulutustarjonnan, meille on tärkeää että pääset kehittymään ja kasvamaan kohti omia tavoitteitasi. Academic Workin yrityskulttuuria ja toimiston henkeä on vaikea pukea sanoiksi, joten jätä hakemuksesi heti ja tule itse paikan päälle tuntemaan energia, työnilo ja tiimin tsemppi.

Aloitus: 13.8.2018 (olemme valmiita myös keskustelemaan aikaisemmasta aloituksesta)

Kesto: Vakituinen

Työmäärä: Kokoaikainen

Paikka: Ruoholahdenkatu 23, Helsinki tai Keilaranta 5, Espoo, sekä asiakaskäynnit pääosin Uudellamaalla

Palkka: Pohja + provisio + bonukset (ei palkkakattoa)

Yhteyshenkilö: Talent Acquistion Manager Alina Kurppa (Helsinki) ja Anna Alppinen (Espoo)

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Mietithän siis jo hakuvaiheessa valmiiksi kaksi suosittelijaa ja heidän yhteystiedot. Hakemaan pääset tekemällä rekrytointitestit kohdasta ”Click here to apply at external site”. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen
[talentacquisitionhel@academicwork.fi](mailto:talentacquisitionhel @academicwork.fi). Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

REKRYTOIJAMME RATKAISEVAT ASIAKKAIDEMME HAASTEET

Kuvittele tilanne, jossa pääsisit tarjoamaan vastavalmistuneelle insinöörille hänen ensimmäisen oman alan työpaikkansa ja pääsisit jakamaan tämän ilon hänen lisäkseen myös asiakkaasi kanssa. Tämä on rekrytoijiemme työtä parhaimmillaan! Rekrytointiosastollamme ratkaisemme asiakkaidemme henkilöstötarpeen auttaen samalla nuoria ammattilaisia pääsemään alkuun urallaan. Saamme usein olla mukana seuraamassa nuorten ammattilaisten matkaa ensimmäisestä opintojen ohella tehtävästä osa-aikaisesta työstä kokoaikaiseen työhön valmistumisen jälkeen.

Rekrytoijamme ovat kiinnostuneita ihmisistä ja haluavat luoda pysyviä, hyviä suhteita. Suhteet sekä niiden luominen ovatkin suuri osa heidän työtään, sillä he tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, työnhakijoiden, konsulttien sekä kollegoiden kanssa. Rekrytoijamme haluavat hyviä tuloksia, ymmärtävät loistavan palvelun merkityksen sekä pitävät lisämyynnistä. Haemme rekrytointiosastollemme sopivalla koulutustaustalla varustettuja businesshenkisiä henkilöitä, jotka haluavat työskennellä ihmisten kanssa. Rekrytoinnin työpaikoista voit lukea lisää alta.

Consultant Manager

Consultant Managerina ensisijainen tehtäväsi on ymmärtää asiakkaidemme resurssitarpeita ja niiden perusteella löytää asiakkaalle oikeat kandidaatit. Autat asiakkaitasi täyttämään avoimet työpaikat ja toimit samalla esimiehenä sekä yhteistyökumppanina konsulteillesi. Menestyäksesi roolissa sinulta edellytetään businesshenkistä ajattelua, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tehokasta ja aktiivista työskentelyotetta.

Consultant Manager Assistant

Työskentely Consultant Manager Assistant – tehtävässä on loistava mahdollisuus sinulle, joka opiskelet korkeakoulussa, olet businesshenkinen ja kiinnostunut rekrytoinnista. Työn kautta opit paljon ja saat laajan käsityksen yrityksestämme. Annamme sinulle myös vastuuta, joka kasvaa ajan myötä. Monet assistenteistamme aloittavat meillä kokoaikaisena opiskelujen jälkeen.

Näiden tehtävien lisäksi rekrytointiosastoltamme löytyy myös muita rooleja, kuten sisäisestä rekrytoinnista vastaava Head of Talent Acquisition sekä IT-alan rekrytointiemme asiantuntijana toimiva IT Candidate Coordinator. Organisaatiomme koostuu erilaisista tiimeistä, joita vetää Team Manager. Koko rekrytoinnin vetovastuu on Operations Managerilla, joka vastaa toimiston rekrytointi- ja konsulttitoiminnasta.

Mahdollisuus kasvuun

Meillä voit hyvää työtä tekemällä saada hoidettavaksesi erilaisia vastuullisia tehtäviä oman työsi ohella. Voit esimerkiksi vastata järjestelmästä Super Userina tai kehittää työskentelyämme konsulttien kanssa Consultant Care Specialistina. Haluamme mahdollistaa kasvusi ja kehittymisesi meillä antamalla sinulle vastuuta koko yritykselle tärkeistä tehtävistä. Sinulla on näin mahdollisuus kehittää sekä yritystämme että omaa ammattitaitoasi. Uusia rooleja avautuu yrityksen kehittyessä ja kasvaessa ja tähän voit myös itse vaikuttaa osoittamalla kiinnostustasi ja tuomalla esiin ideoitasi.

”Työskentelen Consultant Managerina, eli vastaan rekrytoinneista asiakasyritystemme toimeksiantoihin. Parasta työssäni on monipuolisten työtehtävien ja mahtavien ihmisten yhdistelmä. Sisäisten kollegoiden lisäksi pääsen olemaan päivittäin yhteydessä sekä kandidaatteihin, asiakkaisiin että konsultteihin. Ei ole kahta samanlaista työpäivää ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Tässä työssä liiketoimintalähtöinen ajattelutapani on kehittynyt sekä olen oppinut paljon rekrytoinneista ja HR-prosesseista. Minua inspiroi äärimmäisen paljon auttaa nuoria ammattilaisia löytämään työpaikkoja sekä se, että saan työskennellä asiantuntevien ja määrätietoisten ihmisten parissa joka päivä.” Henrietta Vuorinen, Consultant Manager

REKRYTOINNIN AVOIMET TYÖPAIKAT
Kokoaikainen Receptionist Academic Workille!
 • Helsinki
 • Kokoaika
 • 8 päivää sitten

Kokoaikainen Receptionist Academic Workille!

Onko laadukas asiakaspalvelu sinulle sydämen asia? Etsitkö ihmisläheistä työtä innostavassa ja dynaamisessa työyhteisössä? Etsimme nyt energiseen joukkoomme kokoaikaista ja vakituista aulapalveluhenkilöä Helsingin toimistoomme. Aulamme asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan meillä on ollut täysi tyytyväisyys vuodesta toiseen, josta olemme todella ylpeitä. Hae jo tänään ja liity joukkoomme!

Työtehtävät

Näin aulatyöntekijämme Saana ja Jasmin kuvailevat työtään:

"Me Academic Workin aulassa luomme toimistoon hyvää energiaa, ratkomme ongelmia ja tuemme toimistomme ihmisiä kaikissa arjen pulmissa. Olemme toimiston tehopakkauksia, joilla pysyy langat käsissä, tartumme tehtäviin proaktiivisesti ja nautimme jatkuvasti muuttuvista tilanteista. Me aulalaiset haluamme olla timanttisia asiakaspalvelijoita!"

Asiakaspalvelutyö Academic Workilla on erittäin aktiivista, ja laadukas asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Meillä asiakaspalvelu ei tapahdu perinteisesti pelkän vastaanottotiskin takaa - Receptionistina otat toimistolle tulevat vieraamme vastaan iloisella ja lämpöisellä asenteella, juttelet aktiivisesti heidän kanssaan ja huolehdit heidän viihtyvyydestään. Tämän lisäksi vastaat puhelinvaihteeseen sekä sähköpostitiedusteluihin. Tehtäviisi kuuluu myös hallinnollisia tehtäviä, kuten esimerkiksi tilauksien tekemistä sekä laskujen lähettämistä. Sinulla on myös kokonaisvastuu siitä, että yllämainitut tehtävät hoituvat ja että käytännön arki sujuu.

Miksi Academic Work?

Academic Work on laadukkaasti ja intohimolla asiakkaitaan palveleva henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys.Academic Work tekee huimaa kasvua henkilöstöpalvelualalla ja tavoitteemme onkin olla muutaman vuoden kuluttua alan suurimpien toimijoiden joukossa. Viime vuonna liikevaihtomme kasvoi 54% ja nykyään meitä on Suomessa yli 160.

Menestyksemme perusta ovat työhönsä intohimoisesti suhtautuvat ja osaavat työntekijät, sekä kannustava yrityskulttuuri.

Etsimme sinua, joka…

Receptionist toimii Academic Workin kasvoina ulospäin ja yrityskulttuurimme saumattomana edustajana. Etsimämme henkilöllä on relevantti koulutustausta (esimerkiksi restonomi), sekä aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja toimistotyöstä. Sinulla on aito motivaatio työskennellä ihmisten kanssa, rautaiset asiakaspalvelutaidot ja pystyt työskentelemään joustavalla asenteella kiireissäkin tilanteissa. Lähestyt rohkeasti asiakkaita, etkä epäröi tarttua uusiin tilanteisiin. Tämän lisäksi omaat oma-aloitteisen, positiivisen sekä ratkaisukeskeisen asenteen työntekoon!

Etsimämme henkilöllä on:

 • Korkeakoulututkinto (esimerkiksi restonomi)

 • Aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja toimistotyöstä

 • Asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen asenne

 • Rohkea lähestymistapa ja aito halu työskennellä ihmisten kanssa

 • Oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen työote

 • Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä

 • Osaat käyttää Office-ohjelmia sujuvasti

Aloitus: Huhtikuu 2018

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 8.3.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen talentacquisitionhel@academicwork.fi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Etsimme myynnillisiä Junior Rekrytoijia Academic Workille Keilarantaan!

Oletko energinen ja oma-aloitteinen korkeakouluopiskelija, joka nauttii vastuun saamisesta sekä haasteista? Motivoiko sinua tavoitteet ja hyvät etenemismahdollisuudet joihin voit itse vaikuttaa? Haemme uusia Junior Rekrytoijia kasvamaan rekrytoinnin ammattilaisiksi osaksi kunnianhimoista ja vauhdikasta tiimiämme. Tehtävään haetaan asenne, ei CV edellä, joten aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja vaihtelevaa työtä nuorten ammattilaisten työllistämisen parissa!

”En ollut suunnitellut työskenteleväni rekrytoinnin parissa, mutta työnhaun tullessa ajankohtaiseksi törmäsin Academic Workin avoinna olleeseen työpaikkailmoitukseen. Työpaikkailmoituksesta huokui energia sekä tuloshakuisuus ja vakuutuin siitä, että viihtyisin tämän tyylisessä yrityksessä. Junior rekrytoija tukee minua kaikissa prosessin osa-alueissa alkaen ilmoituksen kirjoituksesta aina haastatteluihin ja kandidaattien esittelyihin asti. Yhteistyö on tiivistä ja siinä pääsee näkemään läheltä millaista rekrytointipäällikön työ on!” –Aki Laulainen, Rekrytointipäällikkö

Työtehtävät

Academic Workilla rekrytointi on myynnillistä, nopeatempoista ja vauhdikasta! Haastamme Junior rekrytoijiamme ensimmäisestä päivästä lähtien ja työtehtävä edellyttää heittäytymiskykyä, joustavuutta ja aktiivista työotetta. Jokaiselle Junior rekrytoijalle luodaan oma Training Program, jossa on 4 eri tasoa. Voit itse vaikuttaa etenemiseesi tasolta toiselle, ja saat vastuuta ja haastavampia tehtäviä kykyjesi mukaan. Työtehtävien vastuullisuus ja itsenäisyys nousee mitä korkeammalle tasolle etenet ja tämä kaikki näkyy myös palkassasi. Tehtävästä on hyvät etenemismahdollisuudet esimerkiksi kokoaikaisen Rekrytointipäällikön tehtävään.

Junior rekrytoijana työskentelet rekrytointipäällikköjemme tukena. Tehtävässä pääset osallistumaan laajasti hakuprosessin eri vaiheisiin ja otat itsenäistä vastuuta tehtävistäsi. Työtehtäviisi kuuluu työpaikkailmoitusten kirjoittamista ja julkaisemista sekä potentiaalisten hakijoiden etsimistä eri hakukanaviamme käyttäen. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu työpaikkahakemusten läpikäyminen, hakijoiden puhelinhaastatteleminen ja hakijoiden kutsuminen jatkohaastatteluihin. Taitojesi kehittyessä pääset vastuullisempiin tehtäviin, kuten henkilökohtaisten haastatteluiden tekemiseen sekä asiakasrajapinnassa toimimiseen. Työsi sisältää myös hallinnollisia tehtäviä, kuten palkkahallintoa ja työtodistusten tekoa.

Odotamme, että pystyt sitoutumaan työskentelyyn toimistotyöaikoihin 2-3 päivää viikossa, tehden vähintään kahta kokonaista työpäivää. Erityisesti kuunvaihteet ja puolivälit ovat kiireisiä palkkahallinnollisista syistä, joten edellytämme mahdollisuutta työskennellä näihin aikoihin.

Täältä voit lukea lisää tehtävästä sekä voit tutustua Youtube-kanavaamme.

Etsimme sinua, joka…

Etsimällämme henkilöllä on erittäin hyvät vuorovaikutustaidot, korkeat tavoitteet sekä halu menestyä. Työskentelet tehokkaasti sekä järjestelmällisesti tarttuen aina ripeästi toimeen. Työskentelet mielelläsi niin itsenäisesti kuin tiimissäkin sekä sinulla on positiivinen ja energinen työote. Lisäksi arvostamme vastuuntuntoista sekä joustavaa asennetta ja myyntihenkisyyttä.

Tämän lisäksi:

 • Olet kiinnostunut rekrytointialasta ja mahdollisesti myös myynnistä

 • Olet alku- tai keskivaiheen korkeakouluopiskelija

 • Pystyt työskentelemään joustavasti toimistotyöaikoihin

 • Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia

 • Kokemus esimerkiksi IT-alalta tai tekniikan alalta sekä toimisto-, asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä katsotaan eduksi

Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:een tai hakemukseesi.

Hae tehtävää vielä tänään, sillä etenemme haastatteluihin heti sopivien kandidaattien haettua paikkaa!

Aloitus: Huhtikuussa 2018

Työmäärä: Vähintään 60h/kk, ma – pe, aikavälillä klo 8 – 18

Kesto: Vakituinen

Paikka: Keilaranta 5, 02150 Espoo (Keilaniemen metroasema 50 m läheisyydessä)

Palkka: Tuntipalkka

Julkaisupäivämäärä: 5.3.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta. Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Hakemuksen lähettämisen jälkeen tulemme lähettämään valituille hakijoille kutsun videohaastatteluun, joten muistathan seurata sähköpostiasi.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen talentacquisitionhel@academicwork.fi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

HR, MARKKINOINTI, TALOUSHALLINTO, IT JA VASTAANOTTO – OSASTOT KAIKKIEN TUKENA

Myynti- ja rekrytointiosaston lisäksi meillä on erilaisia positioita markkinoinnissa, HR:ssä, IT:ssä, taloushallinnossa sekä vastaanottotiimissä. Yhteisenä tavoitteemme on tukea toisiamme ja tehdä kaikkemme, jotta työntekijöillämme olisi parhaimmat mahdolliset edellytykset hoitaa työnsä. Työ tukifunktioissa ei ole aina kovin näkyvää, mutta se on välttämätöntä, jotta voimme kehittyä sekä työntekijöinä että yrityksenä. Haluamme olla aikaamme edellä kaikilla osa-alueilla ja kehittyä jatkuvasti.

HR tukee organisaation kasvua

HR:n tehtävänä on rakentaa organisaatio, jossa esimiehet ja työntekijät tuntevat innostuneisuutta ja sitoutumista työhönsä. Intohimo omaa työtä kohtaan on se, mikä saa meidät tekemään kaikkemme joka päivä, ja se toivottavasti näkyy myös asiakkaillemme ja konsulteillemme. Kaikki lähtee rekrytoinneistamme – haluamme herättää hakijoissa kiinnostusta meihin työpaikkana ja rekrytoida oikeat ihmiset. Tämän jälkeen tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omassa työssään ja toivomme, että yrityskulttuurimme kannustaa kaikkia työntekijöitämme toteuttamaan itseään.


Markkinointi vaalii brändiämme

Kun kamerat käyvät taukoamatta ja salamat välähtelevät, saat olla varuillasi, ettet päädy Instagramiin tai Facebookiin. Markkinointitiimimme tavoitteena on vahvistaa Academic Workin brändiä sekä varmistaa, että asiakkaat, konsultit ja työnhakijat tuntevat meidät juuri oikeista asioista.

Taloushallinto tarjoaa parasta palvelua

Talousosastomme tehtävä on hoitaa Academic Workin taloushallintoa Suomessa. Taloushallintotiimimme keskittyy antamaan parasta palvelua sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille, ja tekemään työtä tehokkaasti mutta huolella.

Vastaanottomme on toimiston sydän

Hyvän ensivaikutelman antaminen on hyvin tärkeää. Tavoitteenamme on vastaanotossamme antaa aina parasta palvelua sekä ylittää kaikki odotukset. Jokainen, joka soittaa meille tai vierailee toimistollamme on meille hyvin tärkeä ja toivomme, että vieraillemme jää meistä lämmin ja sydämellinen kuva.

IT-osasto tekee arjesta sujuvaa

IT-osasto helpottaa töitämme kaikilla osa-alueilla. IT-tiimissämme työskennellään suurten ideoiden ja jännittävien projektien parissa käyttäen apuna kehittyneintä tekniikkaa. Tiimi omaa kovan tietotaidon ja halun auttaa kollegoita, mikä tekee siitä yhden Academic Workin tärkeimmistä tukipilareista. IT-osastomme istuu Tukholmassa, Ruotsissa. Jos olet kiinnostunut hakemaan paikkaa ja muuttamaan Tukholmaan, olet tervetullut vierailemaan osoitteessa careers.academicwork.se, josta löydät lisätietoja.

Munchen_fixed_940px

KANSAINVÄLISET MAHDOLLISUUDET

Koska olemme edustettuna viidessä eri maassa, sinulla on mahdollisuus työskennellä myös Suomen ulkopuolella. Ulkomailla työskentely avaa monia mahdollisuuksia. Saat tilaisuuden parantaa kielitaitoasi tai kenties jopa oppia uuden kielen. Tapaat uusia ihmisiä, opit heidän kulttuurinsa ja saat kokea, millaista on työskennellä uudessa maassa. Jos olet kiinnostunut hakemaan paikkoja ulkomailla, vieraile maiden kotisivuilla. Tarkemmat tiedot löydät osoitteesta www.academicwork.com.

“”En ole koskaan katunut päätöstäni muuttaa. Ulkomailla työskentely on antanut minulle uusia näkökulmia sekä elämänkokemuksia. Muuttamalla toiseen maahan Academic Workin mukana sain mahdollisuuden levittää hyvää liikeideaa sekä vahvaa yrityskulttuuria. Kuka voi kieltäytyä sellaisesta mahdollisuudesta?” “

Pontus Nilsson, HR Manager, Saksa
Picture - education our jobs

ESIMIESTYÖ JA KEHITYS

Olemme vakuuttuneita siitä, että kunnianhimo yhdessä oikeanlaisten edellytysten kanssa vie työntekijämme pitkälle. Tieto on meidän alallamme kilpailuetu, minkä vuoksi panostamme koulutukseen, kehitykseen sekä hyvään johtamiseen. Mielestämme koulutus ja perehdytys ovat erittäin tärkeää työntekijöidemme kehittymisen kannalta. Tarjoamme myyjille ja rekrytoijille koulutusohjelman, joka on luotu juuri heidän kehitystään ja tarpeitaan ajatellen.

Panostamme paljon myös esimieskoulutukseen ja haluamme, että organisaatiossamme on erinomaisia esimiehiä kaikilla tasoilla. Esimiehillämme on suuri rooli menestyksessämme – hyvä johtaminen inspiroi, motivoi ja sitouttaa, minkä tiedämme johtavan hyviin tuloksiin. Rekrytoimme suurimman osan esimiehistämme sisäisesti, osaksi sen vuoksi että haluamme tarjota kehitysmahdollisuuksia, mutta myös siksi, että se on yksi tapa vahvistaa kulttuuriamme. Jotta Academic Workin menestystarina voi jatkua, meidän on koko ajan kehitettävä ja haastettava itseämme sekä yksilöinä että organisaationa.