MENESTYVÄ YRITYS SYNTYY HYVISTÄ TYÖNTEKIJÖISTÄ

Liikeideamme ei ole se, mikä tekee meistä yrityksenä erityisen. Sen sijaan suuren kiitoksen ansaitsevat loistavat työntekijämme. He, jotka tarjoavat erinomaista palvelua asiakkaillemme, konsulteillemme ja työnhakijoillemme. He, jotka työskentelevät taustajoukoissa tavoitteenaan luoda meille mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa, niin yksilöinä kuin yrityksenäkin. Tämän vuoksi käytämme tavallista enemmän aikaa ja näemme paljon vaivaa löytääksemme uusia kollegoita ja kehittääksemme heistä tulevaisuuden tähtiä. Ehkäpä sinä olet yksi heistä?

MYYNTI ON ACADEMIC WORKIN PERUSTA

Myynti on ollut meille todella tärkeää alusta asti. Tiedämme, että menestyksemme on pitkäjänteisen myyntityömme ansiota ja sen vuoksi myynti ansaitsee organisaatiossamme paljon huomiota edelleen. Jos haluat liittyä joukkoomme ja auttaa meitä saavuttamaan kunnianhimoiset myyntitavoitteemme, tarjoamme sinulle kattavan myyntikoulutuksen, hyvät etenemismahdollisuudet sekä kollegat, joita et haluaisi vaihtaa mistään hinnasta. Kuulostaako hyvältä?

Yhteisenä tekijänä meillä kaikilla Academic Workin työntekijöillä on kiinnostus ihmisiä ja myyntiä kohtaan. Olemme uteliaita ja haluamme tietää, mitä ympärillämme tapahtuu. Meillä myyntityö on melko samanlaista kuin muissakin yrityksissä. Etsit mahdollisia asiakkaita, kontaktoit heitä puhelimitse sekä keskustelet henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluistamme myyntitapaamisissa asiakkaiden luona. Tämän lisäksi vastaat toki myös olemassa olevista asiakassuhteistasi sekä pyrit kasvattamaan asiakkuuksiasi.

Meillä myynnistä erityisen tekee se, että työsi johtaa johonkin hyvään. Mitä enemmän myyt, sitä enemmän luot työpaikkoja ja uramahdollisuuksia kunnianhimoisille nuorille ammattilaisille, jotka ovat aloittelemassa uraansa. Kauttamme työllistyvät motivoituneet ja kunnianhimoiset nuoret ammattilaiset auttavat toivottavasti myös asiakkaitamme kasvamaan ja menestymään.

Picture - sales our jobs

Mahdollisuus kehittyä myynnin ammattilaiseksi

Meillä voit hyvää työtä tekemällä saada hoidettavaksesi erilaisia vastuullisia tehtäviä oman työsi ohella. Voit esimerkiksi vastata buukkauskoulutuksesta Booking Coachina tai vetää sisäisiä myyntikoulutuksiamme. Haluamme mahdollistaa kasvusi ja kehittymisesi antamalla sinulle vastuuta koko yrityksellemme tärkeistä tehtävistä. Sinulla on näin mahdollisuus kehittää sekä yritystämme että omaa ammattitaitoasi. Uusia rooleja myynnin parissa syntyy yrityksen kehittyessä ja kasvaessa ja tähän voit myös itse vaikuttaa näyttämällä omaa kiinnostustasi sekä tuomalla esiin ideoitasi.

“Rakastan työtäni, koska meillä on erittäin aktiivinen myyntikulttuuri eli tapaan joka päivä useita asiakkaita ja mielenkiintoisia prospekteja. Hienointa työssäni myyjänä on se, että autan nuoria ammattilaisia työllistymään löytämällä tarpeita, joihin Academic Workin palvelu sopii. Parasta työssäni on vapaus eli myyjänä vastaan itsenäisesti siitä, mitä teen ja millä tavalla pääsen tavoitteisiini. Toisaalta Academic Workillä on tiivis porukka ja mahtavat kollegat, jotka jakavat energiaa! Kaksi parasta saamaani uraneuvoa ovat. A) ”Don’t waste your life trying to impress other people. Do what you love, love what you do.” B) “Work all the time you work.”Minut sytyttää joka päivä ajatus uuden bisneksen tekemisestä! Minut pitää vauhdissa kilpailu ja halu olla paras!” Joonas Rossi , Account Manager

 Oletko kiinnostunut myynnistä? Hae paikkaa Account Managerina tai kerro meille, että olet kiinnostunut paikasta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen internalrecruitmentfinland@academicwork.fi niin palaamme asiaan ja annamme sinulle lisätietoja.

MYYNNIN AVOIMET TYÖPAIKAT
Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!
 • Helsinki
 • Kokoaika
 • 2 päivää sitten

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Olet kunnianhimoinen ja nautit siitä, että voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa tulokseesi. Sinulla ei kenties ole vielä valtavasti kokemusta myyntityöstä, mutta tähtäät huipulle. Asetat itsellesi korkeita tavoitteita ja haluat menestyä. Sinusta haluamme kuulla enemmän! Academic Workin myyntitiimiin haetaan asenne, ei CV edellä. Jos haluat yhdeksi rattaaksi ison korporaation harmaaseen koneistoon, emme ole sinulle oikea paikka. Kun kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä, ja myös upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa menestymään – me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals.

Etsimme useampaa B2B-asiakkuuksista vastaavaa Account Manageria voimakkaasti kasvavaan henkilöstöpalveluyritykseen, joka löytyy alansa top20-listalta. Emme pyri Suomen suurimmaksi, vaan tahdomme olla paras nuorten ammattilaisten kohderyhmässä. Keskitymme tieto- ja asiantuntijatyöntekijöiden välittämiseen kehitys- ja kasvuhakuisille asiakkaille. Jokainen tekemäsi kauppa luo työpaikan (tai useita) korkeakoulutetuille nuorille ammattilaisille.

Account Managerina olet asiakkaidesi kanssa tekemisissä aktiivisesti. Teet paljon työtä etsien ja kontaktoiden uusia potentiaalisia asiakkaita. Rakennat ja kasvatat yhteistyötä luoden pitkiä ja arvokkaita asiakassuhteita. Yhteistyön myötä sinusta voi kasvaa asiakkaasi kumppani ja konsultti, joka auttaa löytämään ja oivaltamaan ratkaisut muuttuviin henkilöstö- ja rekrytointitarpeisiin. Account Managerin tehtävä on todellista ratkaisumyyntiä, jossa tarvitaan bisnesälyä. Työ on samaan aikaan haastavaa sekä palkitsevaa.

Tulet olemaan osa tuloksennälkäistä myyntitiimiä, joka koostuu 25 Account Managerista. Olemme asettaneet itsellemme kunnianhimoisen kasvutavoitteen - puhumme AW2018-tavoitteesta. Tavoitteemme on kasvaa liikevaihdolla mitattuna 30 miljoonaan vuoden 2018 loppuun mennessä. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 15 miljoonaa. Kasvamme keskimäärin 20 % vuosivauhtia, mistä johtuen rekrytoimme jatkuvasti lisää ammattilaisia Ruoholahden toimistollamme. Tule mukaan menestymään. Lue lisää meistä täältä: https://careers.academicwork.fi/.

Työtehtävät
 • Vastaat omista asiakkuuksistasi sekä liikevaihtosi kehityksestä
 • Tunnistat potentiaaliset asiakasyritykset niin kotimaiset kuin kansainväliset, kokoluokkaan katsomatta. Käytössäsi on markkinoiden toimivimmat prospektointiohjelmat.
 • Sovit itse omat tapaamiset puhelimitse
 • Tapaat aktiivisesti ja kasvotusten henkilöstö- ja liikkeenjohdollisissa tehtävissä toimivia henkilöitä
 • Konsultoit ja tuet asiakkaita muuttuvissa henkilöstö- ja rekrytointitarpeissa
 • Ymmärrät, että työhön kuuluu sekä uusasiakashankintaa että jo olemassa olevien asiakassuhteiden kehittämistä
 • Tuet asiakasta kehittämään omaa työnantajamarkkinointiaan ja työnantajamielikuvaansa
 • Vastaat asiakassopimuksista ja hintakeskusteluista

Me Academic Workillä haastamme itseämme jatkuvasti sekä tuemme ja kannustamme kollegoitamme entistä parempiin suorituksiin. Joka päivä. Me puskemme yhdessä kovaa ja päättäväisesti eteenpäin, mutta emme otsa rutussa. Menestyksemme perusta ovat työhönsä intohimoisesti suhtautuvat osaavat työntekijät ja kannustava sekä myös taloudellisesti palkitseva kulttuuri. Haluamme voittaa asiakkaamme luottamuksen olemalla juuri se paras kumppani ja se, jonka puoleen asiakkaat kääntyvät yhä uudelleen.

Miksi Academic Workille?

 • Selkeät tavoitteet ja tulokset: Meillä tekemisellä on vahva visio ja selkeä suunta. Tavoitteesi ovat selkeät ollen yhtä realistiset ja korkeat. Saat tuntea kaupan nälän lisäksi kaupan klousaamisen ja henkilökohtaisen menestymisen ilon.
 • Ei palkkakattoa: Tässä työssä voit ansaita juuri niin paljon kuin tahdot ja haluat omalla tekemiselläsi. Enemmän energiaa, enemmän euroja. Vuosittainen keskiansiomme myyjillä on reilusti yli toimialan keskiarvon. Me palkitsemme onnistumisista.
 • Kasvava, kehittyvä ja monipuolistuva toimiala: Palveluamme on miellyttävä myydä, sillä korkeasti koulutetuista nuorista ammattilaisista käydään työmarkkinoilla kovaa taistelua ja heidän arvonsa on ymmärretty. Erityisen vahvaa kasvua teemme IT-alalla, rakennusalalla/tekniikan alalla ja talouspuolella. Vaikka kasvuvauhtimme on luja, niin auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä olemme sitoutuneet toimimaan hyvien käytäntöjen, lakien ja asetusten mukaisesti.
 • Intensiivinen startti myyntialalle: Account Managerina rakennat paitsi asiakasverkostoamme myös ammatillista verkostoa itsellesi. Tapaat satoja eri alojen päättäjiä: HR-johtoa, rekrytoivia esimiehiä ja ylintä johtoa. Myös kollegasi ovat alansa huippuja.
 • Energinen kulttuuri ja sitoutunut AW-tiimi: Koska tätä ei voi sanoiksi pukea, jätä hakemuksesi heti ja tule itse paikan päälle tuntemaan energia, työnilo ja tiimin tsemppi. Meillä eletään ja toimitaan arvojemme mukaisesti - We show heart, share energy and beat yesterday.
 • Merkityksellinen työ: Sinun työsi tuo töitä uransa alkuvaiheessa oleville nuorille ammattilaisille. Jokainen tilauksesi on mahdollisuus työllistää nuori ammattilainen.
 • Alan kattavin B2B-koulutus: Academic Workin Business Sales Programia arvostetaan työelämässä. Viisivaiheinen B2B-myynnin akatemiamme antaa eväät tehokkaaseen prospektointiin, buukkaamiseen, myyntineuvotteluihin, clousaamiseen ja asiakassuhteiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.
Etsimme sinua, joka…

Olet etsimämme Account Manager, jos sinulla on:

 • Rohkeutta ja aito halu ratkaista asiakkaan ongelmia
 • Vahva tavoitteellinen asenne sekä kunnianhimoa
 • Periksiantamaton luonne ja terve kilpailuvietti
 • Kokemus myynnistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä
 • Korkeakoulututkinto
 • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
 • B-ajokortti, jotta voit ajaa tapaamisiin firman autoilla

Uskallatko tarttua puhelimeen ja tavata rennon itsevarmalla otteella korkean tason johtajia ja vakuuttaa heidät siitä, että Academic Work olisi mainio vaihtoehto nuorten ammattilaisten rekrytointi- ja henkilöstöpuolen kumppaniksi? Hae tehtävää heti!

Aloitus: Alkaa kattavalla perehdytyksellä tammikuun alussa 2017, hakuaika 31.12.2016 asti

Kesto: Vakituinen

Työmäärä: Kokoaikainen, toimistotyöaikoihin

Paikka: Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki, asiakaskäynnit pääosin Uudellamaalla

Palkka: Pohja + provisio + bonukset (ei palkkakattoa)

Yhteyshenkilö: Head of Talent Acquisition, Maija Björkman

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:seesi tai hakemukseesi.

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [talentacquisitionhel@academicwork.fi](mailto:talentacquisitionhel @academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

REKRYTOIJAMME RATKAISEVAT ASIAKKAIDEMME HAASTEET

Kuvittele tilanne, jossa pääsisit tarjoamaan vastavalmistuneelle insinöörille hänen ensimmäisen oman alan työpaikkansa ja pääsisit jakamaan tämän ilon hänen lisäkseen myös asiakkaasi kanssa. Tämä on rekrytoijiemme työtä parhaimmillaan! Rekrytointiosastollamme ratkaisemme asiakkaidemme henkilöstötarpeen auttaen samalla nuoria ammattilaisia pääsemään alkuun urallaan. Saamme usein olla mukana seuraamassa nuorten ammattilaisten matkaa ensimmäisestä opintojen ohella tehtävästä osa-aikaisesta työstä kokoaikaiseen työhön valmistumisen jälkeen.

Rekrytoijamme ovat kiinnostuneita ihmisistä ja haluavat luoda pysyviä, hyviä suhteita. Suhteet sekä niiden luominen ovatkin suuri osa heidän työtään, sillä he tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, työnhakijoiden, konsulttien sekä kollegoiden kanssa. Rekrytoijamme haluavat hyviä tuloksia, ymmärtävät loistavan palvelun merkityksen sekä pitävät lisämyynnistä. Haemme rekrytointiosastollemme sopivalla koulutustaustalla varustettuja businesshenkisiä henkilöitä, jotka haluavat työskennellä ihmisten kanssa. Rekrytoinnin työpaikoista voit lukea lisää alta.

Consultant Manager

Consultant Managerina ensisijainen tehtäväsi on ymmärtää asiakkaidemme resurssitarpeita ja niiden perusteella löytää asiakkaalle oikeat kandidaatit. Autat asiakkaitasi täyttämään avoimet työpaikat ja toimit samalla esimiehenä sekä yhteistyökumppanina konsulteillesi. Menestyäksesi roolissa sinulta edellytetään businesshenkistä ajattelua, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tehokasta ja aktiivista työskentelyotetta.

Consultant Manager Assistant

Työskentely Consultant Manager Assistant – tehtävässä on loistava mahdollisuus sinulle, joka opiskelet korkeakoulussa, olet businesshenkinen ja kiinnostunut rekrytoinnista. Työn kautta opit paljon ja saat laajan käsityksen yrityksestämme. Annamme sinulle myös vastuuta, joka kasvaa ajan myötä. Monet assistenteistamme aloittavat meillä kokoaikaisena opiskelujen jälkeen.

Näiden tehtävien lisäksi rekrytointiosastoltamme löytyy myös muita rooleja, kuten sisäisestä rekrytoinnista vastaava Head of Talent Acquisition sekä IT-alan rekrytointiemme asiantuntijana toimiva IT Candidate Coordinator. Organisaatiomme koostuu erilaisista tiimeistä, joita vetää Team Manager. Koko rekrytoinnin vetovastuu on Operations Managerilla, joka vastaa toimiston rekrytointi- ja konsulttitoiminnasta.

Mahdollisuus kasvuun

Meillä voit hyvää työtä tekemällä saada hoidettavaksesi erilaisia vastuullisia tehtäviä oman työsi ohella. Voit esimerkiksi vastata järjestelmästä Super Userina tai kehittää työskentelyämme konsulttien kanssa Consultant Care Specialistina. Haluamme mahdollistaa kasvusi ja kehittymisesi meillä antamalla sinulle vastuuta koko yritykselle tärkeistä tehtävistä. Sinulla on näin mahdollisuus kehittää sekä yritystämme että omaa ammattitaitoasi. Uusia rooleja avautuu yrityksen kehittyessä ja kasvaessa ja tähän voit myös itse vaikuttaa osoittamalla kiinnostustasi ja tuomalla esiin ideoitasi.

”Työskentelen Consultant Managerina, eli vastaan rekrytoinneista asiakasyritystemme toimeksiantoihin. Parasta työssäni on monipuolisten työtehtävien ja mahtavien ihmisten yhdistelmä. Sisäisten kollegoiden lisäksi pääsen olemaan päivittäin yhteydessä sekä kandidaatteihin, asiakkaisiin että konsultteihin. Ei ole kahta samanlaista työpäivää ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Tässä työssä liiketoimintalähtöinen ajattelutapani on kehittynyt sekä olen oppinut paljon rekrytoinneista ja HR-prosesseista. Minua inspiroi äärimmäisen paljon auttaa nuoria ammattilaisia löytämään työpaikkoja sekä se, että saan työskennellä asiantuntevien ja määrätietoisten ihmisten parissa joka päivä.” Henrietta Vuorinen, Consultant Manager

REKRYTOINNIN AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsimme uransa alkuvaiheessa olevaa teknisen alan osaajaa rekrytoinnin tehtäviin Academic Workille!

Etsimme uransa alkuvaiheessa olevaa teknisen alan osaajaa Academic Workille Sourcerin tehtäviin. Sourcerin roolissa identifioit ja kontaktoit potentiaalisia tekniikan alan kandidaatteja avoimien hakujemme tarpeisiin. Koet äärimmäistä onnistumisen tunnetta löytäessäsi parhaimman osaajan asiakasyrityksellemme ja saamalla hakijan kiinnostumaan juuri sinun esittelemästä tehtävästä. Lisäksi kasvatat aktiivisesti omaa hakijaverkostoasi ja verkostoidut mielelläsi tekniikan alan huippukandidaattien kanssa. Kun kaipaat tuloskeskeistä työtä, joka haastaa sinua joka päivä, ja myös upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa menestymään – me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals.

Kansainvälisesti toimimme kuudessa maassa ja liikevaihtomme on reilusti yli 200MEUR. Välittämämme tehtävät ovat asiantuntijatehtäviä, jotka vaativat tyypillisesti korkeakouluopintoja sekä 0-5 vuotta alan tai vastaavan työtehtävän työkokemusta. Olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista toimijoista omassa kohderyhmässämme ja asiakkaisiimme kuuluu monta suurta kansainvälistä yritystä, mutta myös pienempiä innovatiivisia yrityksiä. Suomessa olemme kasvaneet kannattavasti keskimäärin 20 % vuosivauhtia ja kasvumme kiihtyy entisestään. Erityisen vahvaa kasvua haemme IT-alalta, tekniikan alalta ja talouspuolelta. Tule mukaan kasvun imuun ja menestymään!

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Suurimman osan työajastasi käytät etsien ja kontaktoiden sopivia hakijoita rekrytointipäälliköidemme tekniikan alan avoimiin hakuihin
 • Hyödynnät jatkuvasti erilaisia kanavia (esimerkiksi LinkedIn) löytääksesi sopivia hakijoita ja sitouttaaksesi heidät Academic Workin hakuihin

 • Aktiivinen verkostoituminen alan ammattilaisten ja huippuhakijoiden kanssa, esimerkiksi sosiaalisen median kautta ja tapahtumiin osallistumalla

 • Hakijoiden haastatteluja

 • Tekniikan alaan liittyvän ymmärryksen sekä tiedon syventäminen ja jakaminen

 • Käyt asiakastapaamisissa ja tuet Account Managereita tekniikan alan toimeksiannoissa

Sourcerin päätavoitteena on varmistaa tekniikan alan hakijoiden jatkuva tarjonta asiakasyritystemme resurssitarpeisiin, erityisesti hauissa joissa oikean kokemuksen omaavia hakijoita on vähän tarjolla. Odotamme, että Sourcer pyrkii jatkuvasti etsimään ja sitouttamaan sopivia hakijoita käynnissä oleviin rekrytointeihin ja samalla myös kasvattamaan omaa hakijaverkostoaan ja tietotaitoaan.

Miksi Academic Workille?

 • Mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön: Sourcerin työnkuva on hyvin itsenäinen ja pääset vaikuttamaan omiin työtapoihisi sekä toimenkuvaasi

 • Merkityksellinen työ: Sinun työsi tuo töitä uransa alkuvaiheessa oleville nuorille ammattilaisille

 • Selkeät tavoitteet ja tulokset: Meillä tekemisellä on vahva visio ja selkeä suunta.

 • Erinomaiset henkilöstöedut: Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, kuten lounas- ja liikuntasetelit, palkallinen lisälomaviikko vuosittain, joustavat työajat sekä erilaisia tapahtumia ja konferenssimatkoja kollegoiden kanssa!

 • Kasvava, kehittyvä ja monipuolistuva toimiala: Erityisen vahvaa kasvua teemme rakennusalalla/tekniikan alalla, IT-alalla ja talouspuolella. Vaikka kasvuvauhtimme on luja, niin auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä olemme sitoutuneet toimimaan hyvien käytäntöjen, lakien ja asetusten mukaisesti.

 • Energinen kulttuuri ja sitoutunut AW-tiimi: Koska tätä ei voi sanoiksi pukea, jätä hakemuksesi heti ja tule itse paikan päälle tuntemaan energia, työnilo ja tiimin tsemppi. Meillä eletään ja toimitaan arvojemme mukaisesti - We show heart, share energy and beat yesterday.

Etsimme sinua, joka…

Olet etsimämme Sourcer, jos sinulla on;

 • Aikaisempaa kokemusta tekniikan alalta tai tekniikan alan yrityksessä toimimisesta ja/tai sourcauksesta, headhuntauksesta, rekrytoinnista.

 • Osaamista tai kiinnostusta tekniikan alaan

 • Korkeakoulututkinto esimerkiksi kaupalliselta tai tekniikan alalta

 • Olet tuloskeskeinen ja sinua draivaa halu olla paras sekä voittaa kandidaatit puolellesi

 • Haluat syventää osaamistasi, kokeilla uusia toimintatapoja ja paneudut mielelläsi pintaa syvemmälle toimeksiantoihin

 • Olet omatoiminen, sinnikäs ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot

 • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen, ruotsi katsotaan eduksi

 • Sinulla on B-ajokortti

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen Boolean-hauista eri kanavissa ja/tai työkokemuksen asiakasrajapinnasta/myynnistä.

Aloitus: Sopimuksen mukaisesti

Kesto: Vakituinen

Työmäärä: Kokoaikainen, toimistotyöaikoihin

Paikka: Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki, asiakaskäynnit pääosin Uudellamaalla

Palkka: Pohjapalkka + bonus

Yhteyshenkilö: Talent Acquisition Manager, Satu Nissinen

Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:seesi tai hakemukseesi.

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [talentacquisitionhel@academicwork.fi](mailto:talentacquisitionhel @academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

HR, MARKKINOINTI, TALOUSHALLINTO, IT JA VASTAANOTTO – OSASTOT KAIKKIEN TUKENA

Myynti- ja rekrytointiosaston lisäksi meillä on erilaisia positioita markkinoinnissa, HR:ssä, IT:ssä, taloushallinnossa sekä vastaanottotiimissä. Yhteisenä tavoitteemme on tukea toisiamme ja tehdä kaikkemme, jotta työntekijöillämme olisi parhaimmat mahdolliset edellytykset hoitaa työnsä. Työ tukifunktioissa ei ole aina kovin näkyvää, mutta se on välttämätöntä, jotta voimme kehittyä sekä työntekijöinä että yrityksenä. Haluamme olla aikaamme edellä kaikilla osa-alueilla ja kehittyä jatkuvasti.

HR tukee organisaation kasvua

HR:n tehtävänä on rakentaa organisaatio, jossa esimiehet ja työntekijät tuntevat innostuneisuutta ja sitoutumista työhönsä. Intohimo omaa työtä kohtaan on se, mikä saa meidät tekemään kaikkemme joka päivä, ja se toivottavasti näkyy myös asiakkaillemme ja konsulteillemme. Kaikki lähtee rekrytoinneistamme – haluamme herättää hakijoissa kiinnostusta meihin työpaikkana ja rekrytoida oikeat ihmiset. Tämän jälkeen tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omassa työssään ja toivomme, että yrityskulttuurimme kannustaa kaikkia työntekijöitämme toteuttamaan itseään.


Markkinointi vaalii brändiämme

Kun kamerat käyvät taukoamatta ja salamat välähtelevät, saat olla varuillasi, ettet päädy Instagramiin tai Facebookiin. Markkinointitiimimme tavoitteena on vahvistaa Academic Workin brändiä sekä varmistaa, että asiakkaat, konsultit ja työnhakijat tuntevat meidät juuri oikeista asioista.

Taloushallinto tarjoaa parasta palvelua

Talousosastomme tehtävä on hoitaa Academic Workin taloushallintoa Suomessa. Taloushallintotiimimme keskittyy antamaan parasta palvelua sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille, ja tekemään työtä tehokkaasti mutta huolella.

Vastaanottomme on toimiston sydän

Hyvän ensivaikutelman antaminen on hyvin tärkeää. Tavoitteenamme on vastaanotossamme antaa aina parasta palvelua sekä ylittää kaikki odotukset. Jokainen, joka soittaa meille tai vierailee toimistollamme on meille hyvin tärkeä ja toivomme, että vieraillemme jää meistä lämmin ja sydämellinen kuva.

IT-osasto tekee arjesta sujuvaa

IT-osasto helpottaa töitämme kaikilla osa-alueilla. IT-tiimissämme työskennellään suurten ideoiden ja jännittävien projektien parissa käyttäen apuna kehittyneintä tekniikkaa. Tiimi omaa kovan tietotaidon ja halun auttaa kollegoita, mikä tekee siitä yhden Academic Workin tärkeimmistä tukipilareista. IT-osastomme istuu Tukholmassa, Ruotsissa. Jos olet kiinnostunut hakemaan paikkaa ja muuttamaan Tukholmaan, olet tervetullut vierailemaan osoitteessa careers.academicwork.se, josta löydät lisätietoja.

Munchen_fixed_940px

KANSAINVÄLISET MAHDOLLISUUDET

Koska olemme edustettuna viidessä eri maassa, sinulla on mahdollisuus työskennellä myös Suomen ulkopuolella. Ulkomailla työskentely avaa monia mahdollisuuksia. Saat tilaisuuden parantaa kielitaitoasi tai kenties jopa oppia uuden kielen. Tapaat uusia ihmisiä, opit heidän kulttuurinsa ja saat kokea, millaista on työskennellä uudessa maassa. Jos olet kiinnostunut hakemaan paikkoja ulkomailla, vieraile maiden kotisivuilla. Tarkemmat tiedot löydät osoitteesta www.academicwork.com.

“”En ole koskaan katunut päätöstäni muuttaa. Ulkomailla työskentely on antanut minulle uusia näkökulmia sekä elämänkokemuksia. Muuttamalla toiseen maahan Academic Workin mukana sain mahdollisuuden levittää hyvää liikeideaa sekä vahvaa yrityskulttuuria. Kuka voi kieltäytyä sellaisesta mahdollisuudesta?” “

Pontus Nilsson, HR Manager, Saksa
Picture - education our jobs

ESIMIESTYÖ JA KEHITYS

Olemme vakuuttuneita siitä, että kunnianhimo yhdessä oikeanlaisten edellytysten kanssa vie työntekijämme pitkälle. Tieto on meidän alallamme kilpailuetu, minkä vuoksi panostamme koulutukseen, kehitykseen sekä hyvään johtamiseen. Mielestämme koulutus ja perehdytys ovat erittäin tärkeää työntekijöidemme kehittymisen kannalta. Tarjoamme myyjille ja rekrytoijille koulutusohjelman, joka on luotu juuri heidän kehitystään ja tarpeitaan ajatellen.

Panostamme paljon myös esimieskoulutukseen ja haluamme, että organisaatiossamme on erinomaisia esimiehiä kaikilla tasoilla. Esimiehillämme on suuri rooli menestyksessämme – hyvä johtaminen inspiroi, motivoi ja sitouttaa, minkä tiedämme johtavan hyviin tuloksiin. Rekrytoimme suurimman osan esimiehistämme sisäisesti, osaksi sen vuoksi että haluamme tarjota kehitysmahdollisuuksia, mutta myös siksi, että se on yksi tapa vahvistaa kulttuuriamme. Jotta Academic Workin menestystarina voi jatkua, meidän on koko ajan kehitettävä ja haastettava itseämme sekä yksilöinä että organisaationa.